Selecteer een pagina

Plug and play data import en export

Key2Publish heeft met K2Z een eigen bestandsformaat. Met deze “plug & play” oplossing zijn ook grote datasets eenvoudig en snel ingelezen. Na het inlezen van een K2Z bestand wordt de data in een overzichtelijk boomstructuur weergegeven en kan meteen begonnen worden het aanpassen, selecteren en exporteren van die data.

K2Z voor leveranciers

Voor de leverancier is een het beschikbaar stellen van feeds in het K2Z bestandsformaat zeer geschikt. Men voorkomt dat door het gebruik van verschillende instellingen van bijvoorbeeld Excel allerlei vragen en klachten van wederverkopers. Tevens kan de leverancier selecties maken en bewaren die voor de ontvanger wellicht interessant zijn. Als deze dat bestand opent krijgt deze naast de boomstructuur dan dus met reeds voor hem geselecteerde producten.

Backup's

K2Zbestanden zijn ingepakte bestanden die ook zeer geschikt zijn om per leverancier of productgroep te gebruiken als backup bestanden. Door de juiste naamgeving opgeslagen nieuwe en oudere datasets, kan men deze handig en snel met elkaar vergelijken.

Klik hier vooor meer informatie over bovengenoemde functies

Translate »