Selecteer een pagina

Content transfer oplossing

Key2Publish; een database publishing en PIM systeem.

Key2Publish helpt organisaties met het verbeteren, maken, verzamelen, beheren en verrijken van data en of productgegevens en publiceren die inhoud op web-, print- en mobiele apparaten. Met Key2Publish kunnen gegevens worden toegevoegd via handmatige invoer of door gegevens uit bestanden en databases te importeren, zoals CSV-bestanden, webshops en ERP-systemen.

Maar de meest effici├źnte en minder tijdrovende is om de leveranciers te krijgen om het te doen. Met K2Z biedt Key2Publish een plug-and-play bestandsformaat. Speciaal gemaakt voor het opslaan en uitwisselen van gegevens.

Voordat u de gegevens in de productpresentaties invoert, moeten de gegevens goed genoeg zijn om over de verkoopkanalen te worden gebruikt. Key2Publish biedt veel mogelijkheden om te vereenvoudigen hoe de gegevens klaar zijn voor publicatie.
Database Publishing en web ex-import.
Via de in-build database publishing functionaliteit in Key2Publish worden de gegevens gemakkelijk geplaatst in allerlei webshopsystemen, en automatiseert de publicatie van productfeeds, catalogi, productsheets en prijslijsten ook.

Verzamel en maak plug and play met K2Z data bestand.
Het delen van gegevens met K2Z productfeeds beperkt de handmatige tussenkomst. Het vermijden van tijdrovende handmatige invoer en problemen die optreden bij het gebruik van Excel. Een oplossing voor uw organisatie, maar ook voor uw leveranciers en resellers.

Translate ┬╗