Selecteer een pagina

Key2Publish – product data manager

Key2Publish is een applicatie speciaal ontwikkeld voor het geschikt maken, uitwisselen en publiceren van product data voor webshops. Key2Publish is een ‘plug-and-play’ totaal-oplossing voor webshops die dagelijks eenvoudig hun productvoorraad willen bijwerken.

 

Plug-and-play

Key2Publish voorkomt onnodige tijdrovende en foutgevoelige handmatige invoer van product data in uw webshop. De product data wordt simpel ingelezen vanuit externe bronnen zoals onder andere CSV bestanden. Ook kan Key2Publish eenvoudig product data halen uit diverse opensource webshops zoals Magento, OpenCart, WooCommerce en PrestaShop.

 

Product data

Bedrijven zijn meer en meer afhankelijk van het uitwisselen van (online) informatie zowel intern als extern met andere bedrijven. Het gebruik van een duidelijk en eenvoudig product data management systeem is belangrijk voor efficiënte bedrijfsprocessen, zodat de gebruiker overal en altijd de juiste informatie heeft en de foutgevoeligheid sterk vermindert.

Wij geloven dat het niet moeilijk hoeft te zijn om gegevens of product data te verplaatsen van en naar ERP-systemen (geïntegreerde automatiseringsoplossing), webshops, drukwerk en andere bronnen.

 

Data migratie

Door de software van Key2Publish te combineren met het unieke K2Z-formaat kan product data eenvoudig worden geïmporteerd, gewijzigd, gesorteerd en worden geëxporteerd naar verschillende bestemmingen. Bestandsformaten zoals CSV of Excel zijn ook in combinatie met Key2Publish te gebruiken.

Elke dag helpen wij onze gebruikers om het leven een beetje makkelijker te maken door hen te helpen met alle product data migratie problemen.

Product data manager
Translate »